Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell разширява продуктовата си оферта след придобиването на Dialog Semiconductor от Renesas

12.10.2021   |   Бизнес
 

Farnell разшири офертата си от полупроводникови компоненти след придобиването на Dialog Semiconductor от страна на един от най-големите си доставчици – Renesas Electronics Corporation. Благодарение на интегрирането на продуктите на Dialog Semiconductor клиентите на Farnell получават достъп до още нови embedded решения за приложения в сферата на интернет на нещата, индустриален интернет на нещата, инфраструктурата и автомобилостроенето, посочват от Farnell. Комбинираното портфолио включва допълващите се продукти за embedded и аналогови решения, захранване и свързаност на Renesas и Dialog Semiconductors.

Клиентите на Farnell ще могат да избират от над 35 "Печеливши комбинации" от допълващи се продукти на Dialog Semiconductor и Renesas. Новият пакет се фокусира върху пазари като интернет на нещата, индустриален интернет на нещата, инфраструктура, автомобилостроене и други потребителски сегменти. С тях инженерите ще могат да се възползват от висококачествени платформи за своите проекти, с чиято помощ да ускорят развитието на нови продукти и да намалят рисковете, свързани с пускането на нови продукти на пазара, посочват от Farnell.

Лий Търнър, ръководител на отдел "Полупроводникови компоненти и едноплаткови компютри (SBC)" във Farnell, заяви, че Farnell поздравява Renesas и Dialog Semiconductor за приключването на придобиването, което се вписва в дългосрочната стратегия на Renesas да предлага най-съвременни, цялостни решения, които предоставят както стойност, така и иновации на клиентите. 

     
Източник: Farnell; Снимка: Renesas

Ключови думи: Farnell   Dialog Semiconductor   Renesas   embedded решения  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...