Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel обяви условията за участие в съревнованието за проекти IoT Social Impact Award

12.10.2021   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Quectel Wireless Solutions обяви старта на първото издание на IoT Social Impact Award в партньорство с floLIVE и IoT M2M Council (IMC), съобщиха от Комет Електроникс, официален вносител на продуктите на Quectel в България. Целта на инициативата е да отличи проекти за интернет на нещата, които са не само иновативни, но и предоставят значителни ползи в социален аспект.

В съревнованието за наградата могат да се включат както отделни разработчици и стартиращи компании, така и големи фирми. Проектите трябва да са с приложения в областта на общественото здраве, човешките права, опазването на околната среда, образованието, чиста и устойчива енергия, борбата с глада и недостига на храни, социално и икономическо развитие и подобряване на достъпността.

Кандидатури ще се приемат до 26 ноември т.г., като оценяването на проектите ще приключи на 20 декември. Финалистите ще бъдат обявени на 6 януари 2022 г., а победителят ще бъде избран с гласуване, което ще приключи на 18 февруари 2022 г. Победителят в първото издание на IoT Social Impact Award ще бъде обявен на 1 март 2022 г.

Финалистите ще получат безплатен комплект от решения на floLIVE и Quectel, който ще им помогне да конструират своите проекти. Комплектът ще съдържа Quectel EVB Kit и 10 floLIVE SIM карти с 1 GB за една година за всяка включена SIM карта.

Победителят ще получи 500 SIM карти с 1 GB за една година за всяка SIM карта от floLIVE и безплатен абонамент за платформата floNET. В допълнение IMC ще предостави на победителя пълно представяне във всичките си маркетинг платформи, използвани от над 53 000 професионалисти в областта на интернет на нещата.

Повече за инициативата и възможностите за участие можете да научите тук.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   Quectel   IoT Social Impact Award   интернет на нещата  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...