Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Farnell вече предлага серията захранвания Excelsys на Advanced Energy

26.10.2021   |   Бизнес
 

Farnell добави към офертата си гамата захранвания с ниско напрежение Excelsys на компанията Advanced Energy. Модулните и конфигурируеми захранвания са подходящи за широк спектър от приложения, които изискват върхови характеристики и изключителна надеждност, посочват от Farnell и допълват, че Excelsys опростява системната интеграция, за да осигури бързо проектиране и ускорено пускане на нови продукти на пазара.

Моделите от гамата могат да се вграждат в медицинско оборудване, включително системи за диагностика и диализа, медицински лазери, оборудване за радиологични изследвания и др. Сред промишлените приложения спадат тестово и измервателно оборудване, машини, решения за автоматизация, печатна и телекомуникационна техника и др. Захранванията с конвекционно охлаждане, в които не се използва вентилатор, са подходящи за лабораторни и медицински среди, в които ниските нива на шум са от значение, както и при радарни и комуникационни приложения.

"Гамата продукти Excelsys на Advanced Energy е чудесно попълнение в нашето силово портфолио. Тяхната водеща технология предлага на системните разработчици най-добрата ефективност и надеждност в най-широката гама от готови продукти с опции за различно напрежение и ток. Клиентите могат да конфигурират модулните захранвания Excelsys според конкретните си изисквания, като елиминират необходимостта от скъпи и времеемки модификации и ускоряват пускането на своите продукти на пазара", заяви Саймън Мийдмор, глобален директор Свързващи, пасивни и електромеханични компоненти във Farnell.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Advanced Energy   Excelsys   захранвания   медицински лазери  

Област: Електроника  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...