Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Производител на манипулатори за електронната индустрия търси дистрибутори

26.10.2021   |   Бизнес
 

Малтийски производител и доставчик на оборудване и консумативи за електронната индустрия търси дистрибутори с цел навлизане на нови пазари.

Компанията е основана през 2008 г. и е специализирана в производството на оборудване и инструменти в електронната индустрия, както и за фармацевтичния сектор и хранително-вкусовата промишленост.

Офертата й включва оборудване за монтаж, производство и тестване на електронни компоненти, както и за производство на LED устройства/продукти. Фирмата предлага производствено оборудване и за фармацевтичната и хранително-вкусовата индустрия. Разполага и с широка клиентска база в редица други индустриални сектори.

Фирмата по-конкретно предлага манипулатори за монтажни и тестови операции, системи за закрепване и бондиране, системи за дозиране, pick-and-place манипулатори, манипулатори за тестване на MEMS (микроелектромеханични) и интелигентни сензори, манипулатори за визуална инспекция, манипулатори за тестване на сензори за изображения, манипулатори за лазерно маркиране и манипулатори за тестване на захранващи модули. Портфолиото от продукти за електронната индустрия включва и инструменти за тестване на чипове, конверсионни комплекти, работни органи и хващачи за манипулатори и др.

Повече информация за предложението за търговско коопериране можете да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN). 

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   манипулатори за електронното производство   манипулатори за монтажни операции   манипулатори за чисти стаи  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...