Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell сключи споразумение за дистрибуция с Torex Semiconductor

05.11.2021   |   Бизнес
 

Farnell сключи франчайз споразумение с Torex Semiconductor. В резултат компанията вече предлага пълната гама високопроизводителни аналогови PMIC решения на Torex Semiconductor, които комбинират изключително ниско енергопотребление с висока надеждност, посочват от Farnell и допълват, че тези иновативни компоненти са доказали своите качества в индустриални, медицински, автомобилни и други приложения.

Портфолиото на Farnell обхваща ключови продукти на Torex Semiconductor като серията XC9276 синхронни понижаващи DC/DC преобразуватели с изходен ток 150 mA, серията XC9281/82 понижаващи DC/DC преобразуватели с изходен ток 600 mA, серията XCL230/31 компактни понижаващи микро DC/DC преобразуватели и импулсната серия XC6193/94.

"Разработчиците искат високопроизводителни решения в компактен корпус, които са лесни за внедряване, а Torex Semiconductor е лидер със своята гама от електронни компоненти със свръхниска мощност, проектирани за взискателни приложения за управление на захранването", коментира Лий Търнър, ръководител на отдел "Полупроводникови компоненти и едноплаткови компютри (SBC)" във Farnell. По неговите думи продуктите на Torex Semiconductor са фантастично допълнение към линията на Farnell и за клиентите на компанията вече е по-лесно от всякога да получат най-добрите в своя клас аналогови PMIC решения за техните проекти и серийно производство.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Torex Semiconductor   DC/DC преобразуватели   XC9276   XC9281/82   XCL230/31   XC6193/94  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...