Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Maxtena разработи миниатюрна многочестотна GNSS антена

09.11.2021   |   Технологии
 

Американският производител Maxtena представи най-малката GNSS антена в света, ориентирана към прецизни и автономни многочестотни приложения, съобщиха от Microdis, оторизиран дистрибутор на Maxtena за България. M9HCT-A-SMA е многочестотна активна спирална GNSS антена с корекция за сигнала в L-диапазон (1525-1559 MHz).

Антената осигурява едновременно приемане на GNSS от L1: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, L2: GPS L2C, Galileo E5B и GLONASS L3OC, както и L5: GPS + корекция на L-лента, в устойчив, компактен и лек корпус. M9HCT-A-SMA е особено подходяща за приложения в безпилотни летателни апарати (UAV), при които високата ефективност и ниското тегло са главен фактор за избора на антени, посочват от компанията.

M9HCT-A-SMA е независима от ориентацията спрямо земната повърхност и осигурява изключително ниска консумация на енергия при минимално отместване на фазовия център спрямо азимута и отлично съотношение на аксиалната характеристика, намаляващо грешките при интерференция на радиовълните.

"M9HCT-A-SMA е най-революционната GNSS антена на пазара днес. Тя комбинира всички ниско- и високочестотни GNSS ленти, включително L1/L2/L5, и включва корекции на L-лента, като в същото време има минимални размери спрямо аналогичните продукти. Наблюдаваме тенденция на нарастващо търсене на прецизни решения, за каквито нашата антена е особено подходяща, в различни сектори - от автономни превозни средства и роботика до потребителски изделия като косачки за трева", отбеляза Ваня Марич, главен търговски директор в Maxtena.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   Maxtena   M9HCT-A-SMA   GNSS антени  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...