Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u‑blox обяви свръхкомпактен Bluetooth модул

16.11.2021   |   Технологии
 

u‑blox представи новия многофункционален System-in-Package (SiP) Bluetooth 5.1 модул ANNA-B4. Той се отличава с малки размери – 6,5 х 6,5 мм (включително интегрираната антена) и е базиран на чипсета Nordic nRF52833. Модулът е ориентиран както към приложения в тежки работни условия – интелигентни осветителни мрежи и индустриални прекъсвачи, така и за позициониране на закрито в производствени или складови помещения, болници и инфраструктурни обекти.

ANNA-B4 поддържа Bluetooth mesh мрежи, Bluetooth с голям обхват и Bluetooth определяне на посока при работна температура до 105°C.

Новият SiP модул се предлага в два продуктови варианта. ANNA-B412 включва лесния за използване API софтуер u-connectXpress, базиран на стандартни AT команди, и е подходящ за ускорена разработка. ANNA-B402 разполага с мощна отворена CPU архитектура за разработка на персонализирани приложения и паралелна поддръжка на безжичните комуникационни протоколи Zigbee и Thread.

Мострени бройки от ANNA-B4 ще бъдат налични през януари 2022 г.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   ANNA-B4   Bluetooth  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...