Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell вече предлага пълната продуктова гама на Omega от склад - 16.11.2021

16.11.2021   |   Начало»Бизнес
 

Farnell сключи ексклузивно търговско споразумение с Omega, чрез което стана единственият дистрибутор на високо ниво, който разполага на склад с продукти от цялото портфолио на американския производител.

Портфолиото на Omega разширява с 620 нови продукта постоянно увеличаващите се наличности на Farnell, включително захранвания, сензори и преобразуватели, превключватели и релета, трансформатори, охлаждащи и компоненти за контрол на температурата, корпуси, панелни дисплеи и измервателни прибори, кабели, конектори и много други.

Omega е водещ производител на разнообразни измервателни и сензорни системи за измерване, контрол и мониторинг на температура, влажност, налягане, деформация, усилие, поток, ниво, pH и електропроводимост, посочват от Farnell.

"Много сме доволни, че ставаме ексклузивен дистрибутор на бързоразрастващата се гама сензорни решения и системи за мониторинг на Omega. Инвестициите в процесна автоматизация и Индустрия 4.0 са от решаващо значение за нашия растеж и клиентите на Farnell вече могат да купуват всички необходими им продукти на Omega от един източник с възможност за бърза доставка", отбеляза Майк Кинг, продуктов директор във Farnell.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Omega   сензори  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...