Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

productronica 2021 привлече над 890 изложители и близо 20 000 посетители на живо

22.11.2021   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Тазгодишното издание на международното изложение productronica, което се състоя в Мюнхен от 16 до 19 ноември 2021 г., привлече общо 894 изложители от 36 страни и около 20 000 посетители от близо 70 държави, съобщиха от Messe Muenchen. Делът на посетителите от чужбина бе около 60% въпреки строгите ограничения, наложени заради пандемията от COVID-19.

Най-много са били посетителите от Германия, Италия, Франция, Австрия, Швейцария, Полша, Израел, Испания, Турция, Обединеното кралство и Нидерландия.

Редица изложители изразиха задоволство от участието си в изложението и факта, че то се проведе на живо. Те подчертаха необходимостта и предимствата на личния контакт с клиенти и партньори. Броят на посетителите е бил по-малък в сравнение с 2019 г., но пък доста по-голям от очаквания с оглед на рестрикциите заради пандемията. Много посетители са търсели решения за реализацията на конкретни проекти.
 
В рамките на изложението за четвърти път бе връчена наградата за постижения в микроелектрониката и електронното производство productronica Innovation Award. В шестте категории бяха номинирани общо 60 компании. В категория "Кабели, бобини & хибриди" победител бе Schleuniger, в категория "Пазари на бъдещето" – Koh Young Europe, в категория "Инспекция & качество" – Alfamation, в "PCB & EMS" – IO Tech, в "Полупроводникови компоненти" - AP&S International, а в "SMT" – SMT Maschinen-und Vertriebs.

За първи път тази година изложителите и посетителите имаха възможност да използват платформата productroncia online. Тя бе активирана на 8 ноември и ще остане активна до 26 ноември 2021 г. Близо 5000 участници са използвали новата услуга в рамките на изложението.

Следващото издание на productronica ще се състои от 14 до 17 ноември 2023 г. в Мюнхен.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   productronica 2021   микроелектроника   полупроводникови компоненти   ГБИТК  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Амтест
Последно от Бизнес
Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...