Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u‑blox обявява първия си модул за позициониране с едновременна поддръжка на UDR и ADR

u‑blox представи новия GNSS приемо-предавателен чип NEO-M9V, който е първият позициониращ модул на компанията с поддържка както на UDR (Untethered Dead Reckoning), така и на ADR (Automotive Dead Reckoning).

NEO-M9V е насочен към приложения за управление на автопаркове и средства за т. нар. микромобилност (скутери, колела, тротинетки), които изискват надеждно и точно позициониране на ниво метър в градска среда.

UDR използва инерционни сензори за измерване, осигурявайки прецизна навигация в градска среда чрез преодоляване на пропуските в покритието на GNSS сигнала и намаляване на ефекта от смесване на множество GNSS сигнали. ADR допълнително повишава точността на позициониране в сложни условия, включвайки и скоростта на превозното средство в алгоритъма на сензорните изчисления.

NEO-M9V работи с динамични модели, оптимизирани както за автомобили, така и за електически скутери, чрез които се подобрява точността на данните за движението и позицията на превозното средство.

"Очакваме клиентите веднага да оценят предимствата, които NEO-M9V предоставя. Модулът, съобразен с нуждите на пазара, предлага съкратено време за разработка при повишена гъвкавост и надеждни функции за позициониране на ниво метър точно там, където това има най-голямо значение - в градските центрове", обясни Матиас Ветер, главен мениджър "Потребителски и индустриални продукти за проследяване" в u‑blox.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   NEO-M9V   GNSS  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...