Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz подготвя онлайн издание на Demystifying EMC

04.01.2022   |   Предстоящо
 

След успеха на виртуалното издание през 2021 г., в което се включиха участници от над 60 страни, Rohde & Schwarz обяви, че и тази година конференцията за електромагнитна съвместимост Demystifying EMC 2022 ще се проведе изцяло онлайн.

Събитието ще се състои от 25 до 27 януари 2022 г. и ще предложи комбинация от дискусионни сесии, обучителни видео материали, възможности за общуване и виртуални изложения.

Онлайн конференцията ще се фокусира върху набиращи популярност тенденции – от електромагнитната съвместимост на медицинско оборудване до изискванията на модерните анехогенни камери и измервания на място. След всяка лекция участниците ще имат възможност да задават въпроси на живо на експертите.

Ли Хил от Silent Solutions отново ще вземе участие в обучителните сесии, за да сподели повече за EMC технологиите, подходи за решаване на проблеми и съвети за проектиране. Програмата включва участия и на експерти от Albatross Projects, AVL, CSA Group, Element Material Technologies, EMC Partner, Emitech, Eurofins E&E, Frankonia и Wuerth Electronics.

Обучителната част на събитието включва и допълнително съдържание от Rohde & Schwarz и ЕМС партньори на компанията, засягащо теми в областта на проектирането и тестването на продукти, симулации, постигане на съответствие с регулации и стандарти.

По думите на Кристина Геснер, вицепрезидент Спектрални и мрежови анализатори, EMC тестове в Rohde & Schwarz, виртуалният формат е чудесна възможност за обмен на знания с експерти и клиенти на компанията от различни региони и индустрии в Европа и света.

Повече инфромация за Demystifying EMC 2022 и възможностите за участие можете да видите тук.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Demystifying EMC 2022   EMC   Wuerth Electronics  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...