Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell обяви стратегическите си приоритети за 2022 г.

08.02.2022   |   Бизнес
 

Farnell обяви кои ще бъдат стратегическите приоритети на компанията през тази година, като препотвърди намерението си да продължи да полага усилия, за да отговори на нуждите на клиентите и да предостави възможно най-доброто обслужване.

"Електронната индустрия като цяло и Farnell не бяха имунизирани срещу глобалните предизвикателства от последните 24 месеца, през които пандемията от COVID-19 оказа огромен натиск върху нашите клиенти, доставчици и служители", заяви Крис Бреслин, президент на Farnell.

Бреслин изрази задоволство от постигнатото през този пълен с предизвикателства период, но изтъкна необходимостта от постоянно подобряване на обслужването, предлагано от компанията. "Бизнес средата се променя бързо и ние преразглеждаме всяка една стъпка в процеса на обслужване, за да се уверим, че потребителското изживяване е оптимално. Farnell е нещо повече от дистрибутор, вече над 83 години той е партньор, който работи неуморно, за да помогне на клиентите си", посочи Бреслин и допълни, че партньорството остава цел на компанията и през новата година, изпълнена с нови предизвикателства и възможности.

Трите ключови стратегически приоритета на Farnell през 2022 г. ще бъдат дигиталната трансформация, адаптивността и по-доброто обслужване.

През изминалата година Farnell направи стотици подобрения в онлайн платформите си и продължава да инвестира с цел да предложи едно от най-добрите в сектора дигитални преживявания, отбеляза Бреслин.

Той е уверен, че през 2022 г. клиентите на компанията ще усетят положителните ефекти от няколко стратегически инвестиции, направени след 2019 г. като свръхмодерния дистрибуционен център и разширяването на продуктовата оферта, която вече надхвърля 1 млн. продукта, включително 250 000 нови електронни компонента до лятото на 2022 г.

"Целта на Farnell винаги е била да помага на клиентите си да решават проблеми, а не само да им продава компоненти. Нашите клиенти промениха начина си на работа и съобразно с него се промениха и изискванията към Farnell като техен дистрибутор. Обслужването ни чрез множество канали бе постоянно ревизирано и подобрявано, за да се гарантира, че отговаря на нуждите на клиентите, независимо какви са те, както през 2022 г., така и в бъдеще", заяви Бреслин.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   електронни компоненти  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...