Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell стартира поредица "Как да..." за проекти в сферата на Индустрия 4.0 и IoT

01.03.2022   |   Бизнес
 

Farnell добави нови специализирани ресурси за Индустрия 4.0, интернет на нещата (IoT) и широко разнообразие от други актуални за развойните инженери теми в своята информационна и образователна платформа Technical Resources hub.

Иновациите в сферата на IoT и индустриалния IoT се увеличават все повече в резултат на стремежа на редица промишлени сектори да постигнат все по-голяма автоматизация и взаимосвързаност. Сега благодарение на новата секция "Как да..." ("How to") в Technical Resources hub инженерите имат възможност да проучат задълбочено различни области на IoT и Индустрия 4.0. Секцията обхваща всички етапи от проектирането и внедряването на IoT системи до интегрирането им чрез облачни технологии. Тя включва кратки публикации с инструкции, които обясняват как в проектирането се включват специфични технологии и се развиват умения, свързани със реализации за Индустрия 4.0, както и за по-общи IoT проекти.

По думите на Клиф Ортмайер, директор Технически маркетинг във Farnell, целта на Technical Resources hub е да образова и вдъхновява, да подпомага избора на компоненти и да насърчава професионалното развитие. Порталът включва технически публикации и статии за приложения, проучвания, уебинари и подкастове, проекти и обучителни модули, видео материали и електронни книги. Technical Resources hub съдържа и страници, посветени на конкретни технологии като безжични устройства, сензори, захранвания, управление на електродвигатели, осветителни системи и дисплеи, наред с такива за приложения като интернет на нещата (IoT), транспорт, поддръжка, безопасност и др.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Technical Resources hub   Индустрия 4.0   IoT  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...