Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Международното изложение за печатна електроника LOPEC 2022 ще се проведе на живо през март

01.03.2022   |   Предстоящо
 

От 22 до 24 март 2022 г. в Мюнхен ще се проведе водещото международно изложение за гъвкава, органична и печатна електроника LOPEC, съобщават организаторите от Messe Muenchen. Съпътстващата конференция ще започне ден по-рано.

Централната тема на тазгодишното издание ще бъде изпозлването на интелигентни технологии в ежедневието, като вниманието ще бъде насочено към начините, по които печатната електроника може да направи живота по-удобен, по-безопасен и по-устойчив.

В изложбения център в Мюнхен ще бъдат показани множество иновации, които предстои да бъдат пуснати на пазара, или такива, които вече се използват успешно. Сред тях са соларни клетки, които могат да се вграждат във фасадите или покривите на сградите, и светещи тапети, ски с вградени сензори и нови терапии със светлина за лечение на жълтеница при новородени.

"Благодарение на печатната електроника всеки продукт може да бъде снабден с ключови функции, които осигуряват по-голям комфорт, благосъстояние и безопасност при всякакви обстоятелства и във всякакви условия", коментира Армин Витман, директор за LOPEC в Messe Muenchen.

На изложението ще бъдат показани и нови материали и оборудване за реализация на интелигентни технологии. "С комбинацията от изложение и конференция ние покриваме цялата верига на създаване на добавена стойност при печатната електроника - от производството до приложенията", допълва Витман.

"Изложението LOPEC е насочено към представителите на широк спектър от индустрии, които искат да подготвят бизнеса си за бъдещето, защото едно е сигурно – в дигитализирания, свързан свят няма как да се справим без печатна електроника", коментират от Messe Muenchen.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   LOPEC   печатна електроника  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...