Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

element14 обяви състезание за проектиране на решения с токоизмервателни усилватели

07.03.2022   |   Бизнес
 

element14 кани членовете на своята общност да се включат в предизвикателство за проектиране на решения с високопрецизния, двупосочен дигитален токоизмервателен усилвател MAX40080 на Maxim Integrated.

Нуждата от бързи и прецизни токоизмерватели и силови преобразуватели постоянно расте. Измервателните усилватели на Maxim Integrated са подходящи за широк спектър от приложения, включително максималнотокова защита и оптимизация на системите за мониторинг на електрозахранването, без компромис с точността на измерване, посочват от element14.

"Токозимерването е важна функция за продукти за приложения в индустриална автоматизация, телекомуникационно оборудване, преносими уреди и устройства с батерийно захранване", отбеляза Даян Киби, глобален директор Общност и социални медии в element14. По нейните думи целта на инициативата е членовете на общността element14 да бъдат насърчени да тестват последните измервателни усилватели на Maxim Integrated и да проявяват креативност при избора на проекти, които да създадат с тези компоненти.

Десет участници ще бъдат спонсорирани с комплекти, съдържащи Raspberry Pi 3 модел B, MikroElektronika Pi 3 Click board Shield и Current Click 6 платка, базирана на MAX40080. Участниците имат осем седмици, за да проведат експерименти и да качат поне два поста на уебсайта на element14. Последният пост трябва да включва резултатите от експеримента и основните изводи.

Голямата награда включва iPad Pro 12.9 и Apple Smartwatch 7. Класиралият се втори ще получи IDEAL-TEK LCR Meter SMD тест пинсети. Останалите участници, завършили състезанието, ще получат Multicomp Pro мултиметър.

Членовете на общността на element14 могат да се регистрират за участие до 20 март 2022 г. тук. Имената на спонсорираните участници ще бъдат обявени на 25 март. Състезанието ще се проведе от 1 април до 1 юни. Победителите ще станат известни на 7 юни. 

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Maxim Integrated   MAX40080   токоизмервателни усилватели  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...