Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell търси най-дълго използвания Raspberry Pi базиран продукт

04.04.2022   |   Бизнес
 

Farnell обяви състезание за най-дълго използвания продукт, реализиран с Raspberry Pi, за да отбележи 10-ата годишнина на своето партньорство с производителя на популярния едноплатков компютър.

Всеки от десетимата отличени участници в конкурса ще получи награда, включваща 10 бр. Raspberry Pi Pico и камера Pi NoIR 8MP. В състезанието могат да се включат професионални инженери, любители, проектанти, преподаватели и студенти чрез платформата на общността element14.
 
Farnell е най-дългогодишният стратегически партньор на Raspberry Pi и помогна на компанията да се превърне в световен феномен с десетки милиони продадени бройки по целия свят, посочват от фирмата. "Raspberry Pi е третата най-популярна компютърна платформа с общо предназначение в света за всички времена след PC и MAC и се използва от милиони млади хора, учени, аматьори и индустриални потребители по целия свят", коментира Ромен Соро, ръководител SBC във Farnell. 

Глобалното състезание вече започна. Кандидатури се приемат до 30 април 2022 г. тук. Победителите ще бъдат обявени през май т.г.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Raspberry Pi  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...