Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

element14 обяви състезание за проектиране с операционни усилватели

11.04.2022   |   Бизнес
 

До 25 април т.г. членовете на общността element 14 могат да се включат в най-новото предизвикателство, обявено от компанията – Op-Amp-a-Palooza, за експериментални проекти с операционни усилватели (ОУ) с условие да се използват нискобюджетни компоненти. Победителите в съревнованието ще получат ОУ комплекти от Renesas, Microchip и Maxim.

"Харесваме многофункционалността на операционните усилватели", сподели Даян Киби, глобален директор Общност и социални медии в element14. "Възможностите са безкрайни – от конструирането на усилватели и буфери до токови измервания, аудио, прецизни схеми и др. Нямаме търпение да видим креативните проекти, сътворени от членовете на нашата общност от хора с въображение", посочи Киби.

Участниците могат да подадат проектопредложения, в които да обяснят какво биха могли да конструират с операционни усилватели, включително конкретните стъпки, необходими за реализирането на проекта.

Голямата награда е комплект за тестване на операционни усилватели, включващ генератор на сигнали с произволна форма (Arbitrary Waveform Generator – AWG), настолно захранване, портативен осцилоскоп и ваучер за пазаруване на стойност 200 щатски долара. Всеки от тримата участници, класирани на първо място, ще получи генератор на сигнали с произволна форма, настолно захранване, USB осцилоскоп и ваучер за пазаруване на стойност 100 щатски долара.

Победителите ще бъдат обявени на 4 май 2022 г.

Повече за инициативата можете да видите тук.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   element14   операционни усилватели   Renesas   Microchip   Maxim  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...