Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Zurich Instruments и Rohde & Schwarz със съвместно участие на World of Quantum в Мюнхен

26.04.2022   |   Бизнес
 

Zurich Instruments и Rohde & Schwarz представят заедно решенията си за тестване и измерване, подходящи за приложения в областта на квантовите технологии, на дебютното издание на World of Quantum в Мюнхен. Събитието се провежда от 26 до 29 април 2022 г. като част от международното изложение за лазерни и оптични технологии Laser World of Photonics.

Rohde & Schwarz придоби Zurich Instruments през юли 2021 г., за да разшири портфолиото си от модерни системи за тестване и измерване за клиенти от сферата на научната и изследователската дейност. Решенията на двете компании се допълват особено добре що се отнася до новите предизвикателства в приложенията на квантовите технологии, коментират от Rohde & Schwarz.

Компанията предлага на изследователите висококачествено тестово оборудване за общи приложения като векторни мрежови анализатори и спектрални анализатори, осцилоскопи и енергоизмервателни уреди. За генераторите на сигнали, които имат съществена роля при конструирането на квантови компютри, офертата на Rohde & Schwarz включва от висококачествени аналогови генератори с ултраниски нива на шум като R&S SMA100B до компактни и мащабируеми генератори на векторни сигнали като R&S SGS100A, посочват от фирмата.

"През следващите десетилетия квантовите технологии в значителна степен ще оформят високотехнологичната индустрия. Потенциалът за индустрията и научноизследователските среди е огромен", категоричен е Кристиан Дил, глобален мениджър пазарен сегмент Изследователска дейност и университети в Rohde & Schwarz.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Zurich Instruments   World of Quantum   тестово оборудване   измервателно оборудване   осцилоскопи  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...