Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Aimtec обяви нови попълнения на своята серия телеком захранвания

03.06.2022   |   Бизнес
 

Aimtec представя нови нископрофилни DC/DC захранвания с отворен корпус (open frame) и мощности от 3 до 100 W. Новите AM3GO-NZ, AM6GO-NZ, AM10SBO-NZ, AM30SBO-NZ, AM100EBO-NZ са подходящи за кабелно и безжично телекомуникационно оборудване, изискващо високо изолационно напрежение и намалена консумирана мощност, отговарящи на стандарт DOSA за разположение на изводите, съобщават от Комет Електроникс, официален представител на Aimtec в България.

С цел осигуряване на безопасност, захранванията са проектирани да отговарят на стандарта IEC/EN/UL62368-1. Консумацията без товар е до 20 mA (за AM100EBO-NZ), което ги прави подходящи за IoT устройства с батерийно захранване. Това също спомага за намаляването на енергийните загуби и въглеродните емисии в телекомуникационната индустрия.

Новите захранвания имат широк диапазон на входните напрежения от 36 до 75 VDC и варианти за изход от 5 до 28 VDC с до 95% типична ефективност. Съответстващият на стандарт DOSA отворен корпус има компактен профил и стандартизирано разположение на краката и е подходящ за приложения в ограничено пространство. AM100EBO-NZ заема само 54 x 22 mm площ на платката, а плоският трансформатор улеснява приложението в устройства, където височината е ограничена до 10 mm.

Серията притежава множество функции и защити – от понижено входно напрежение, от пренапрежение на изхода, от късо съединение, от свръхток и защита от прегряване. Дистанционното управление за включване/изключване дава възможност за прекъсване на захранването по време на sleep режим. Дистанционната сензорна компенсация осигурява точно напрежение към системата, а чрез функцията за регулиране на изхода може да се задава необходимата му стойност.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   Aimtec   DC/DC захранвания   телекомуникационно оборудване  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...