Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox обяви безжичен модул с поддръжка на Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 и IEEE 802.15.4

21.06.2022   |   Технологии
 

u-blox представи новия безжичен модул MAYA-W2, който поддържа Wi-Fi 6, Bluetooth Low Energy (LE) 5.2 и IEEE 802.15.4 (Thread и Zigbee). Той е подходящ за множество индустриални и потребителски приложения като индустриална, сградна и домашна автоматизация, управление на електрозахранването, интелигентно здравеопазване и др.

Wi-Fi 6 (802.11ax) предлага по-добра ефективност на мрежата, особено в претоварени зони, по-ниска латентност и подобрен обхват в сравнение с Wi-Fi стандартите от предишно поколение. Thread проправя пътя за IP базирани mesh мрежи с ниско енергопотребление, ориентирани към домашната автоматизация.

Двурежимният Bluetooth модул поддържа както Bluetooth Classic, така и Bluetooth LE, включително Bluetooth LE Audio. Новите аудио функции позволяват на устройствата да предават едновременно няколко различни аудио потока, да приемат едновременно множество аудио потоци и да излъчват аудио потоци до множество потребители.

MAYA-W2 се предлага с необходимите софтуерни драйвери с отворен код за Linux, Android и FreeRTOS. Съвместимостта по изводи с Wi-Fi 4 модула MAYA-W1 улеснява разработката на продуктови серии и осигурява безпроблемна миграция от Wi-Fi 4 към Wi-Fi 6.

MAYA-W2 е модул от професионален клас с работен температурен диапазон от -40°C до 85°C. Предлага се в четири варианта с три антенни опции - извод за антена, U.FL конектор или PCB антена.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   MAYA-W2  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...