Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI Europe получи награда от Amphenol за отлични резултати, постигнати през 2021 г. - 22.08.2022

22.08.2022   |   Начало»Бизнес
 

TTI Europe бе отличена като най-успешния дистрибутор в регион Европа, Близък Изток и Африка през 2021 г. от производителя на сензори, антени и решения за високоскоростно окабеляване Amphenol. Престижното отличие е признание за приноса на TTI Europe към ръста на продажбите на Amphenol в региона през изминалата година.

"TTI е изключително важен и ценен партньор и тази награда отчита доброто партньорство, подкрепа и отдаденост на TTI към Amphenol, за които сме благодарни", заяви Анет Тайлър, корпоративен директор Дистрибуция в Amphenol. "TTI напълно заслужено получава тази награда с приноса си към цялостния ни успех и растеж през миналата година. Очакваме с нетърпение да отпразнуваме нови постижения заедно през 2022 г. и в бъдеще", допълни Тайлър.

"Поласкани сме да получим тази награда, която е признание за усилената ни работа и целеустременост и свидетелство за партньорството ни с всички подразделения на Amphenol", заяви Роналд Велда, директор Маркетинг доставчици в TTI.

TTI Europe предлага широка гама от продукти на Amphenol за приложения в различни сектори като автомобилостроене, комуникации, въздухоплаване, промишлено производство и ИТ. Най-новото попълнение в портфолиото на компанията е комбинираният куплунг Excel|mate тип CCS2 за зареждане на електрически автомобили. Системата с въздушно охлаждане позволява на производителите на оригинално оборудване да предложат по-бързо зареждане при значително намаление на разходите за инсталиране, посочват от TTI Europe.

     
Източник: TTI Europe

Ключови думи: TTI Europe   Amphenol   сензори   антени   кабели  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Бизнес
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...