Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

КАД Пойнт предлага Altium Designer с до 50% безвъзмездно финансиране

23.08.2022   |   Бизнес
 

КАД Пойнт, официален представител на Altium в България, обяви, че разходите за закупуване на лицензи за Altium Designer и друг специализиран софтуер на Altium ще се приемат за допустим разход по новата мярка "Технологична модернизация" от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).

Продуктите на Altium, които могат да бъдат закупени от КАД Пойнт с до 50% финансиране по програмата, включват Altium Designer + Altium 365 Standard, Altium Designer + Altium 365 Pro и Altium Concord Pro.

Пакетът Altium Designer + Altium 365 Standard включва стандартен лиценз за абонамент за 12 месеца за Altium Designer с безплатен достъп до облачната платформа Altium 365 Standard.

Altium Designer + Altium 365 Pro включва стандартен лиценз за абонамент за 12 месеца за Altium Designer и достъп до Pro версията на облачната платформа Altium 365, даваща възможност за изграждане на цялостна система за управление на данни (data management), интегрирана в Altium Designer.

Altium Concord Pro е система за управление на данни с функционалностите на облачната Altium 365 Pro, но работеща изцяло офлайн. Необходима е инсталация на Altium Infrastructure Server.

Кандидатстването по първата процедура за отпускане на финансиране за закупуване на специализирани машини, оборудване и софтуер по мярката "Технологична модернизация" вече започна и ще приключи на 21 септември 2022 г.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   CAD Point   Altium Designer   Технологична модернизация  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...