Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Европейското изложение за технологии за производство на печатни платки се завръща на 17 май във Виченца

09.05.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

От 17 до 18 май 2023 г. в италианския град Виченца ще се проведе второто издание на специализираното изложение за технологии за производство на печатни платки Focus on PCB – from design to assembly. Организатор на събитието е NuernbergMesse.

Посетителите ще научат повече за новите технологии, иновативните приложения, пазарните тенденции и актуалните промени в регулациите и стандартните в сферата на проектирането, производството и асемблирането на печатни платки.

Предходното издание на Focus on PCB – from design to assembly бе посрещнато много добре от професионалната общност и тази година броят на заявилите участие компании почти се е удвоил, посочват организаторите.

Устойчивост, обучение, технологични иновации

Събитието има амбицията да събере на едно място утвърдени компании от сектора, експерти, стартиращи компании, крайни потребители и дори млади хора, търсещи нови възможности за професионална кариера, за да обменят опит и идеи за бъдещето на сектора в приятелска и позитивна атмосфера.

Голямо внимание ще бъде посветено на теми като устойчивост, обучение, технологични иновации в сферата на материалите и проектирането на печатни платки, наред с качеството, свързано с връщането на някои производства в Европа в светлината на Европейския законодателен акт за интегралните схеми, и комплексни въпроси, свързани с развитието на световната верига на доставки.

Focus on PCB – from design to assembly 2023 ще предложи възможности за срещи със специалисти и мениджъри, представители на научноизследователски и развойни центрове и купувачи от всички сектори, които ползват печатни платки – от медицинско оборудване, осветление и потребителска електроника до автомобилостроене, енергетика, аерокосмическа и военна индустрия, телекомуникации и обработка на данни, жп транспорт и др.

Повече за изложението вижте тук.

     
Източник: NuernbergMesse Италия; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: NuernbergMesse   Focus on PCB   печатни платки  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet ElectronicsMicrochip

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...