Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell получи престижно отличие от Molex

17.08.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Farnell бе отличен като онлайн дистрибутор на годината за 2022 г. от Molex. Наградата е признание за усилията, които Farnell влага в промотирането на продуктовата линия на компанията в Европа.

Церемонията по връчване на наградите на отличилите се европейски дистрибутори на Molex се състоя на 27 юни 2023 г. в Обединеното кралство. Инициативата отличава дистрибуторите, чиито усилия са допринесели за растежа на бизнеса на Molex на Стария контитент.

Сред гостите на събитието бяха Саймън Мийдмор, вицепрезидент Управление на продукти и доставки във Farnell, Анди Уолър, ръководител Продуктов сегмент във Farnell, Андреа Тодореску, директор Глобален маркетинг доставчици във Farnell, и Роб Роспеджиховски, президент Продажби във Farnell за Европа, Близък Изток и Африка.

"Изключително доволни сме да получим тази престижна награда от Molex като признание за растежа ни, подкрепен от продуктовата ни стратегия и дигитален маркетинг", коментира Мийдмор. "Това е резултат от екипните усилия на Molex и Farnell EMEA."

"Molex оценява партньорството със своите дистрибутори, което също лежи в основата на тези награди. Farnell и Molex са здраво свързани благодарение на общата ни отдаденост на високото качество и иновациите в близко партньорство, за да гарантираме, че общите ни клиенти ще получат отлично обслужване и продукти. Радваме се да удостоим Farnell с тази награда", заяви Пол Кийнън, директор Продажби за Европа в Molex.

Церемонията по награждаването бе възможност за Farnell и Molex да обсъдят бъдещите си планове и да затвърдят партньорството си с цел постигането на бъдещ растеж, посочиха от Farnell.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Molex   конектори  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet ElectronicsMicrochip

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...