Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Следващото издание на изложението INTRONIKA ще се проведе през февруари 2024 г. в Любляна

04.09.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

От 13 до 15 февруари 2024 г. в Любляна ще се проведе международното B2B изложение за промишлена електроника INTRONIKA 2024, съобщиха организаторите от ICM. Изложението се провежда заедно със специализираното изложение за автоматизация, мехатроника и сензорни технологии IFAM и изложението за роботика и автономни системи ROBOTICS.

INTRONIKA 2024 ще събере на едно място експерти, иноватори и представители на бизнеса от Европа и Западните Балкани, за да покаже най-новите тенденции в сферата на индустриалната електроника, компонентите, електроинженерството, измервателното оборудване, производственото оборудване и инструментите, енергоизточниците, телекомуникациите, мобилността, научноизследователската и развойна дейност и др.

IFAM-INTRONIKA-ROBOTICS 2024 включва три изложбени зали в Изложбения и конферентен център в Любляна, където водещи компании, институции и други организации ще покажат най-новите си продукти, решения и технологии – от модерни системи за автоматизация, сензори и системи за машинно зрение, през индустриална електроника и компоненти до последно поколение роботи.

Бизнес форумът в рамките на изложението ще предложи лекции и презентации, посветени на актуални теми от сферата на автоматизацията, електрониката и роботиката.

Програмата на изложението включва и презентации на живо на нови технологии от областта на автоматизацията, роботиката, 3D принтирането, системите за машинно зрение, сензорните технологии, индустриалната електроника и други. Тези интерактивни събития ще дадат възможност на посетителите да научат от първа ръка за възможните приложения на най-новите решения.

Изложението ще предложи и възможности за срещи и осъществяване на контакти с индустриални експерти, потенциални бизнес партньори, доставчици и др.

Предходното издание на изложението през 2023 г. привлече над 3200 посетили от 12 държави, като 88% от тях са останали доволни от видените продукти и услуги. Изложителите бяха 85 от 9 държави.

Повече за INTRONIKA 2024 вижте тук.

     
Източник: ICM

Ключови думи: ICM   INTRONIKA   промишлена електроника   IFAM   ROBOTICS  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...