Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИ

RENEX Group организира IPC обучение в София и представя REECO на productronica 2023 в Мюнхен

От 4 декември 2023 г. RENEX Group организира обучителни курсове IPC-A-610 в София. Курсовете са отлична възможност за всички, които искат да усъвършенстват познанията си по асемблиране на електроника по международни стандарти. Предназначени са за обучители по IPC-A-610-CIT и оператори по IPC-A-610-CIS и включват съответно 48 и 40 часа обучение.

Посветена на обучителите, програмата за обучение IPC-A-610-CIT включва теми като политики и процедури на IPC, ролята и отговорността на обучителя, класове продукти, състояния на приемливост и документи, използвани от IPC. Завършилите успешно курса стават сертифицирани IPC обучители, което позволява предоставянето на обучение на сертифицирани IPC специалисти.

Обучението IPC-A-610-CIS за оператори се фокусира върху качеството на наситените платки съгласно стандарта IPC-A-610 и ще разгледа въпроси като електростатичен разряд, специфични критерии за механично сглобяване и монтаж на електронни компоненти и приемливост на запоени връзки.

И двата курса ще се проведат в София на английски език с превод на български език, като IPC-A-610-CIT курсът за обучители ще продължи от 4 до 9 декември 2023 г., а IPC-A-610-CIS обучението за оператори ще приключи на 8 декември 2023 г. Информация, както и регистрация за курсовете за обучение може да бъде получена и направена на имейл nikolay.emilov@renex.bg.

Месец по-рано, от 14 до 17 ноември, RENEX Group ще участва в productronica 2023 – едно от най-важните събития на електронната индустрия в световен мащаб. На изложението фирмата ще представи своята марка REECO, предлагайки широка гама от специализирани продукти като роботи, мебели, облекла и оборудване, включително новата машина за лазерно маркиране REECO, която е идеалното решение за взискателни индустриални приложения.

RENEX Group ще очаква посетителите на своя щанд 261 в зала А4 в изложбения център в Мюнхен. При желание да посетите щанда на фирмата, можете да се свържете с техническия й и търговски съветник на имейл nikolay.emilov@renex.bg и да получите покана, гарантираща безплатен вход.

 

 

 

 

 

 

 

 

RENEX Group
София 1839
Бул. "Ботевградско шове" 228
Tел.: 0877 066 363
E-mail: office@renex.bg
https://renex.bg/

     
Източник: RENEX Group

Ключови думи: RENEX Group   REECO   productronica   IPC  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИ
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...