Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

element14 обяви състезание за проектиране на решения за индустриална автоматизация в партньорство с Schneider Electric

27.11.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

element14 стартира в партньорство с Schneider Electric състезанието "Experimenting with Industrial Automation Design" за проектиране на решения за индустриална автоматизация.

Автоматизацията е крайъгълен камък на модерната индустрия, като рационализира ръчните процеси с цел повишаване на производителността в широк спектър от приложения – от производство до логистика. Участвайки в състезанието, членовете на общността element14 ще имат уникалната възможност да покажат своята креативност и новаторство в тази област, посочват от Farnell.

В рамките на инициативата участниците ще разполагат с богат комплект компоненти за индустриална автоматизация, позволяващ им да реализират проекти с приложение в различни процеси. Независимо дали се отнася за боядисване, пробиване, асемблиране, обработка на материали, опаковане, инспектиране, тестване или заваряване, състезанието приканва разработчиците да тласнат напред границите на автоматизацията.

"Вълнуваме се да стартираме "Experimenting with Industrial Automation Design" в сътрудничество с Schneider Electric", заяви Рандал Скасни, старши специалист съдържание в element14. "Състезанието насърчава членовете ни да експериментират, учат и създават и всичко това, използвайки възможностите на компонентите за индустриална автоматизация".

В състезанието могат да учактват всички членове на общността element14. Можете да се включите в общността безплатно тук.

Можете да се регистрирате за участие в състезанието до 15 декември т. г., като участниците ще бъдат селектирани на 22 декември т. г. Те трябва да качат своите проекти и блог постове до 28 февруари 2024 г., а победителите ще бъдат обявени през март 2024 г.

Победителят ще получи функционален вълнов генератор вълни и SMT станция за ремонт на Multicomp Pro. Класиралият се втори ще получи настолен дигитален мултиметър на Multicomp Pro и Smart LED комплект на Philips. Всички участници, които завършат състезанието, ще получат смарт аудио колонка Amazon Echo Dot.

Повече информация за състезанието и форма за регистрация вижте тук.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   element14   Schneider Electric   Шнайдер Електрик   индустриална автоматизация  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...