Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI Europe стана оторизиран дистрибутор на Rosenberger

30.01.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

TTI Europe сключи споразумение за дистрибуция с Rosenberger, водещ производител на решения за импедансно контролирани и оптични решения за свързаност в областта на високочестотните, високоволтовите и фиброоптичните технологии.

"Rosenberger е много уважаван на пазара заради своите модерни технологии и ние се радваме, че подписахме това споразумение за дистрибуция в EMEA (Европа, Близкия изток и Африка), което дава на нашите клиенти достъп до по-широко продуктово портфолио в областта на високочестотните, високоволтовите и фиброоптичните технологии", коментира Роналд Велда, маркетинг директор за доставчиците на TTI в Европа. "Значителната ни инвестиция в стокови наличности демонстрира нашата отдаденост както към Rosenberger, така и към предоставянето на по-добри технически решения за нашите клиенти, което ни прави уверени за бъдещето, както и за съвместното ни развитие."

"Радваме се, че с това ново споразумение ще разширим пазарната си стратегия в региона на ЕМЕА", сподели Фредерик Клайн, старши вицепрезидент глобални продажби в Rosenberger. "Споделяме общ фокус в секторите на индустрията, авиацията, отбраната и транспорта, както и силна културна близост, които ще определят посоката за общ растеж и бъдещ успех. Убедени сме, че нашите предимства в областта на авангардните технологии и високоефективните производствени процеси, съчетани с широката търговска мрежа на TTI Europe и силната ангажираност по отношение на стоковите наличности, ще формират мощно партньорство, добавящо реална стойност за клиентите, разчитащи на прецизността и надеждността на нашите продукти."

Стабилни партньорства с надеждни производители

От TTI Europe допълниха, че се стремят да изграждат стабилни партньорства със своите доверени производствени партньори, предоставяйки на електронните инженери достъп до най-добрите продукти и експертни познания - всичко това от един източник. Разширяването на портфолиото на TTI Europe означава, че клиентите могат да се възползват от високата наличност на решения за свързаност, така че да разработват своите решения, като същевременно се възползват от удобството и ефективността на покупки от "едно гише".

Розенбергер предлага висококачествени стандартизирани и персонализирани решения за свързаност за мобилни комуникационни мрежи, центрове за данни, индустриални тестове и измервания, автомобилна електроника, високоволтови контактни системи, медицинска и индустриална електроника, както и за космическа техника. Продуктовата гама включва радиочестотни коаксиални съединители, компоненти и аксесоари, продукти за радиочестотно измерване и кабелни комплекти.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Europe   Rosenberger  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...