Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИ

Успешно първо отворено IPC-610 обучение на клона на RENEX Group в България

В света на електрониката непрекъснатото образование и подобряване на уменията е ключът към поддържането на високи стандарти за качество и иновации. Обучението, сертифицирано от IPC (Institute for Printed Circuits), е златен стандарт в индустрията, предоставящ на специалистите актуални знания и умения в съответствие с международните стандарти. Именно в този дух клонът на RENEX Group в България организира първото си открито обучение по IPC-610 през декември 2023 г. То се радва на голяма популярност и събира 24 участници от 9 различни компании. Тази стъпка не само засили позицията на RENEX Group в областта на техническото образование, но също така представлява важен принос за развитието на електронната индустрия в региона.

Когато планира бъдещето, групата RENEX не забравя своите образователни дейности. За тази година са планирани няколко курса за обучение в България:

 • IPC-610:
  • CIS: 2 декември - 6 декември 2024 г.;
  • CIT: 2 декември - 6 декември 2024 г.
 • IPC-7711/7721:
  • CIS (PTH&SMD): 22 април - 25 април 2024 г.;
  • CIS (всички програми): 22 април - 26 април 2024 г.;
  • CIT: 22 април - 26 април 2024 г.
 • ESD:
  • Оператор: 4 септември 2024 г.;
  • ESD координатор: 4 септември - 5 септември 2024 г.

Също така в отговор на нарастващото търсене на гъвкави форми на обучение, българският клон на RENEX Group въвежда и онлайн обучение на английски език с IPC 600 и 610, което ще позволи още по-широк достъп до висококачествено индустриално образование:

 • IPC 600 and 610 - ONLINE IN ENGLISH
  • IPC 610 – online – 25 – 29 март 2024 г.;
  • IPC 600 – online – 9 – 12 декември 2024 г.

Предлагайки такава широка гама от обучения, клонът на RENEX Group в България не само подобрява компетенциите на специалистите в електрониката, но и допринася за развитието на целия сектор. Инвестирайки в знания и умения, компанията не само укрепва позициите си на пазара, но и подкрепя иновациите и конкурентоспособността на електронната индустрия в глобален мащаб.

Този амбициозен подход към образованието и непрекъснатото развитие, който характеризира дейността на RENEX Group, изглежда е ключът към изграждането на конкурентно предимство в днешния бързо променящ се свят на технологиите. Тези обучения не само предоставят на участниците най-новите знания и практически умения, но и ги вдъхновяват да търсят иновативни решения в ежедневната си работа. Определено инициативи като тези, реализирани от клона на RENEX Group в България, имат огромно влияние върху оформянето на бъдещето на електронната индустрия, насърчавайки високи стандарти и професионална етика на международната арена.

При проявен интерес и нужда от допълнителна информация пишете на nikolay.emilov@renex.bg или позвънете на +359 877 066 363.

 

 

 

 

 

 

 

 

RENEX Group
София 1839
Бул. "Ботевградско шове" 228
Tел.: 0877 066 363
E-mail: office@renex.bg
https://renex.bg/

     
Източник: RENEX Group

Ключови думи: RENEX Group   IPC   обучения  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИ
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...