Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Analog Devices обяви промени в ръководството на компанията

27.02.2024   |   Начало»Кариери
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Analog Devices (ADI) съобщи, че през февруари 2024 г. Робърт Пучио се присъединява към компанията като изпълнителен вицепрезидент и главен финансов директор. В новата си роля Пучио ще определя финансовата стратегия на Analog Devices и ще ръководи глобалните й финансови операции.

Пучио преминава в Analog Devices от Amazon Web Services (AWS), където доскоро заема поста главен финансов директор. На този пост в AWS Пучио в тясно сътрудничество с бизнес отделите управлява над 200 пълнофункционални услуги, включително изчисления, съхранение, бази данни, роботика, машинно самообучение и изкуствен интелект, интернет на нещата, мобилни и технологии за сигурност. Преди това Пучио прекарва близо 29 години в PricewaterhouseCoopers (PwC) като партньор, като обслужва главно клиенти в световната технологична и полупроводникова индустрия.

"С новаторския си дух, невероятни таланти и отдаденост към подобряването на живота и света около нас, ADI има изключително силен потенциал за растеж. Радвам се да се присъединя към ADI като нов главен финансов директор на компанията и планирам да внеса своя опит в сферата на дигиталните технологии, софтуера и платформите в компанията, тъй като играем все по-голяма роля в създаването на интелигентни периферни изчисления (intelligent edge) и генериране на нови нива на стойност за акционерите", коментира Пучио.

Ричърд Пучио има бакалавърска степен по икономика от Харвардския университет и магистърска степен по бизнес администрация от Бостънския университет.

     
Източник: Analog Devices

Ключови думи: Analog Devices  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Кариери
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...