Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Рекорден брой участници се очакват в тазгодишното издание на PCIM Europe през юни

12.03.2024   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Месеци преди старта на международното изложение за силова електроника, интелигентни задвижвания, възобновяема енергия и управление на електрозахранването PCIM Europe 2024 броят на регистриралите се участници достига близо 450, съобщиха организаторите от Mesago Messe Frankfurt.

Тазгодишното издание ще се проведе от 11 до 13 юни в Нюрнберг, като се очаква то да отчете рекордни резултати. За да отговорят на голямото търсене, организаторите увеличиха изложбените площи, които вече се простират в четири зали. "Искаме да отговорим на нуждите на бранша своевременно и така значително да увеличим разнообразието на показаните продукти и възможностите за взаимодействие", коментира Лисет Хаусер, вицепрезидент PCIM Europe в Mesago Messe Frankfurt.

Сред заявилите участие компании са Schweizer Electronic, PINK, Vogt AG Verbindungstechnik, Thales DMS France, Sempro Technologies, ENNOVI Holdings Pte., Seifert electronic и Института Fraunhofer за надеждност и макроинтеграция IZM, наред с пазарни лидери като Infineon Technologies, Mitsubishi Electric Europe, Semikron Danfoss, Wolfspeed и STMicroelectronics. Очаква се в събитието тази година да се включат и редица нови изложители.

Фокус върху Smart Power System Integration

Миниатюризацията и нарастващата сложност в електронната индустрия води до постоянно повишаване на изискванията по отношение на енергийната плътност, честотата и термичните характеристики. В резултат процесите и производствените технологии се сливат и системната интеграция поема централна роля. Силовата електроника поставя особено високи изисквания към материалите, компонентите, температурния диапазон и особено към технологиите за монтаж и свързване.

Поставяйки за първи път акцент върху Smart Power System Integration, PCIM Europe 2024 насочва вниманието към това развитие и специфичните изисквания на производството на силова електроника.

В специалната зона Smart Power System Integration в зала 5 компаниите ще представят иновативни технологии, решения и приложения за настоящи и бъдещи предизвикателства в производството на силова електроника. Фокусът ще бъде върху новостите за приложения в области като автомобилни, жп и сървърни технологии.

Съпътстваща програма на четири сцени

Съпътстващата програма ще предложи презентации на нови продукти и тенденции в силовата електроника за първи път на четири сцени. Във фокуса на вниманието ще бъдат важни тенденции, продукти и иновации, представени от изложителите, наред с интересни факти и новости в сферата на електромобилността и съхранението на енергия.

Темата за електромобилността и съхранението на енергия ще бъде водеща и на съпътстващата конференция, за която са подадени рекордните над 500 заявления за участие. Програмата включва презентации от изследователски и развойни отдели на водещи компании и университети от всички сфери на силовата електроника.

Повече за изложението вижте тук.

     
Източник: Mesago; Снимка: Mesago/Uwe Muhlhaußer

Ключови думи: Mesago   PCIM Europe   силова електроника  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...