Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Рекорден брой изложители се включиха в тазгодишното издание на PCIM Europe

02.07.2024   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Тазгодишното издание на международното изложение за силова електроника, интелигентни задвижвания, възобновяема енергия и управление на електрозахранването PCIM Europe пожъна небивал успех, съобщиха организаторите от Mesago, отчитайки рекордни резултати. На обща изложбена площ от 38 000 кв. м в четири зали 637 изложители, 60% от които чуждестранни, представиха най-новите си продукти, решения и иновации в сферата на силовата електроника. Общо над 18 000 посетители се докоснаха до по-голямо разнообразие от продукти от всякога.

С 472 презентации по актуални за сектора теми 952 участници в конференцията от 38 държави се потопиха в света на силовата електроника и научиха от първа ръка за най-новите постижения в сектора. Успехът на събитието намери отражение не само в отличните резултати, но и в положителните отзиви.

"За Heraeus Electronics PCIM Europe е най-голямото изложение за силова електроника в света. То е международно, интерактивно и вдъхновяващо. Тук можем да срещнем всички международни играчи на пазара на силова електроника и да обсъдим нови технологии и постижения. Вдъхновени сме не само от технологиите, постиженията, но и от други бизнес партньори. На PCIM Europe имаме възможността да общуваме с тях лице в лице", сподели Мануел Фишер, изпълнителен вицепрезидент, глобален ръководител Човешки ресурси, маркетинг и устойчивост в Heraeus Electronics.

Ефективен обмен на инфромация по разнообразни теми

Съпътстващата програма бе по-обширна тази година и предложи на участниците ефективен обмен на информация по теми като енергийна ефективност, електромобилност и съхранение на енергия, посочват от Mesago.

В зали 5, 6,7 и 9 четири сцени предоставиха на посетителите възможността да задълбочат познанията си и да получат нова информация. Разнообразната програма, която включи технически презентации, демонстрации на иновативни продукти и примери за практически приложения, се въртеше около оживени панелни дискусии. Широкият спектър от теми се простираше от продукти за електромобилността и съхранението на енергия до производството на силова електроника.

Съпътстващата PCIM Europe конференция отново предложи уникална платформа за взаимодействие между индустрията и науката. Зоната за университетски проучвания, в която се включиха университети и институти, предостави информация за актуалния научноизследователски пейзаж в сферата на силовата електроника.

Тази година изложението се допълва от PCIM Europe digital. Всички лекции, изнесени на изложението и конференцията, наред с профилите на участващите компании ще са достъпни онлайн до 31 юли 2024 г.

От следващата година изложението ще смени името си на PCIM Expo & Conference. Суфиксът "Europe" ще отпадне, тъй като събитието вече се ползва със значително международно признание и всяка година посреща голям брой участниците от целия свят, информират от Mesago.

Следващата година PCIM Expo & Conference ще се проведе от 6 до 8 май в Нюрнберг.

     
Източник: Mesago; Снимка: Mesago Messe Frankfurt GmbH/Arturo Rivas

Ключови думи: Mesago   PCIM Europe   силова електроника  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...