Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

NI отчете силен ръст на продажбите в Европа

19.08.2014   |   Бизнес
 

National Instruments отчете увеличение на приходите с 6% през второто тримесечие, спрямо същия период на изминалата година. Най-сериозен е ръстът в Европа, съобщиха от компанията.

"Европейските приходи от продажби са се увеличили с 12% на годишна база. Напредъкът е значителен в сравнение със Северна и Южна Америка, където продажбите са нараснали със 7% през същия период. Приходите в Източна Азия са намалели с 1%", заявиха от компанията.

По повод на резултатите от продажбите д-р Джеймс Трушаарт, президент, главен изпълнителен директор и съосновател на National Instruments коментира: "Оптимист съм за нашата дългосрочна пазарна позиция в индустрията. Системите за компютърно проектиране, които предоставяме на клиентите ни диференцират от конкуренцията и ни поставят във водеща позиция за решаването на различни нови предизвикателства, като например приложенията свързани с Internet of Things".

"Положителните резултати в голяма степен ни вдъхват увереност в способността ни да продължим да бележим ръст на приходите през третото тримесечие", допълниха от компанията.

     
Източник: National Instruments

Ключови думи: NI   National Instruments   приходи   Европа  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...