Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Проведе се форум ''Mentor Graphics - върхови технологии за проектиране на печатни платки''

31.10.2014   |   Събитията
 
Форум на тема "Mentor Graphics - върхови технологии за проектиране на печатни платки" се проведе на 23 октомври т. г. в Центъра за международни срещи към ТУ София. Събитието бе организирано от фирма Хайкад Инфотех, официален представител на Mentor Graphics за България, съвместно с Mentor Graphics и ТУ София. 
 
Акценти на форума бяха продуктите за проектиране на печатни платки PADS и Xpedition, които бяха представени от Стив Гаскойн - старши консултант в Mentor Graphics, и Петър Кеврев - продуктов специалист в Хайкад Инфотех. Показани бяха нововъведенията в последните версии на продуктите, служещи за ускоряване на процеса на работа и подобряване на ефективността на проектантите.
 
Голям интерес предизвика представянето на водещия инструмент за анализ и симулация в областта на проектирането на печатни платки HyperLynx, както и продуктът MECODES, който дава възможност за съвместна работа между отделите за електрониката и механичен дизайн.
 
На форума присъстваха представители на водещи предприятия от областта на електронната промишленост както от български, така и от чуждестранни фирми, които имаха възможност да обменят опит и идеи в дискусиите.
 
     
Източник: Хайкад Инфотех

Ключови думи: Хайкад Инфотех   Mentor Graphics   PADS   Xpedition   HyperLynx   MECODES   ТУ София   електронно проектиране   проектиране на печатни платки  

Област: Събития  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...