Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Texas Instruments с двама нови вицепрезиденти

29.03.2016   |   Кариери
 
Texas Instruments назначи двама нови вицепрезиденти на своите направления за услуги за централизирано аналогово проектиране и за медицински, високонадеждни и сензорни технологии. 
 
Крунали Пател, в качеството си на вицепрезидент и главен управител на отдела за услуги в областта на централизираното аналогово проектиране, е отговорен за поддържка на цялостните възможности и инфраструктурата във всички екипи за аналогови продукти. Пател е заемал редица постове в рамките на компанията, включително мениджър инженеринг на аналогови и цифрови продукти за проектиране, мениджър на отдела за интегрални схеми за безжични системи, както и директор микроконтролерни системи и маркетинг.
 
Компанията назначи и Картик Васант за вицепрезидент и главен управител на подразделението за медицински, високонадеждни и сензорни технологии. На тази позиция Васант ще отговаря за разработката и доставката на продукти и ще ръководи екипите, отговорни за тях. Васант също е заемал различни постове в команията, включително инженер цифрово проектиране и продуктов мениджър медицински продукти.
     
Източник: Texas Instruments

Ключови думи: Texas Instruments   TI  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Кариери

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...