Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Електросфера получи награда за пазарно лидерство от ФПИК

09.12.2016   |   Бизнес
 
Основаната в България компания Електросфера бе удостоена с награда за пазарно лидерство в рамките на националния конкурс за иновативно предприятия на годината на Фондацията "Приложни изследвания и комуникации".
 
Електросфера и брандът й Antelope Audio е сред световните лидери в дигиталните аудио технологии. Фирмата е учредена от американеца Игор Левин, който въвежда иновация в тонинженерството, използвайки опорен честотен генератор, базиран на рубидиев атомен часовник.
 
Целият цикъл на разработка и производство на компанията се осъществява в България. Най-новият продукт на фирмата, Goliath, представлява аудио интерфейс с рубидиев атомен часовник и 68 канала за конвертиране на дигитално и аналогово съдържание. 
 
Технологиите на Електросфера се използват от големи звукозаписни студиа в САЩ, Великобритания и Япония, музиканти, печелили награда "Грами" и при озвучаването на високотехнологични филми.
     
Източник: ФПИК

Ключови думи: ФПИК   Електросфера   Antelope Audio   Игор Левин   опорен честотен генератор   рубидиев атомен часовник  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...