Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox придобива бизнеса с клетъчни модули на SIMCom

03.02.2017   |   Бизнес
 
u-blox придобива бизнеса с клетъчни модеми на шанхайската компания SimTech Group. Със сделката с подразделението SIMCom Wireless u-blox ще може да използва патентите и ноу-хауто на производителя, неговия екип за изследователска и развойна дейност, екипа по продажбите и потребителската му база.
 
От u-blox обясниха, че споразумението значително ще разшири предлаганата към момента от компанията серия клетъчни продукти и така тя ще се превърне във водещ доставчик на клетъчни модули по света.
 
"Сделката допринася за разширяването на бизнеса ни с клетъчни модули в Азия, и преди всичко в Китай, и ще доведе до по-високи приходи в Европа и Америка", коментират от u-blox, чийто представител у нас е Microdis. И не на последно място, по-широкият обхват на дейност ще позволи на u-blox да включи клетъчни чипове в някои модули от обединеното портфолио.
     
Източник: u-blox

Ключови думи: u-blox   Microdis   клетъчни модеми   SIMCom Wireless   SimTech Group  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...