Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser сключи споразумение за дистрибуция с Huber+Suhner

02.05.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи международно споразумение за дистрибуция с компанията Huber+Suhner, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. Huber+Suhner е водещ производител на компонентни и системни решения за електрическа и оптична свързаност в областта на комуникациите, транспорта и индустриалното производство.

Mouser ще предлага продуктите на Huber+Suhner на над 500 000 клиенти в 170 страни. Сред акцентите в портфолиото на Huber+Suhner са решения за радиочестотна (RF), микровълнова и оптична комуникация. Предложенията на компанията в областта на RF технологиите включват пасивни компоненти като кабели, конектори, монтажни комплекти, антени и решения за защита от импулсни електромагнитни смущения (EMP). Оптичните продукти включват решения за ултрависокоскоростен пренос на данни - кабели, конектори, кабелни комплекти, кабелни и разпределителни системи, както и системи за управление на оптични кабели.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Huber+Suhner  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...