Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel с нов директор продажби

05.09.2017   |   Кариери
 

Quectel Wireless Solutions обяви, че назначава Норберт Мюрер за старши вицепрезидент международни продажби, считано от 1 септември т. г.

На новата си позиция Мюрер ще бъде пряко подчинен на главния изпълнителен директор Патрик Цян и ще отговоря за увеличаването на световния пазарен дял на компанията, спецализирана в разработката на IoT модули.
 
Мюрер има повече от 20 години ръководен опит. През 2016 г. основава частната компания Evologic, която се занимава с различни проекти в IoT сектора, включително подпомагане на стартиращи IoT компании, финансиране, консултиране, проектно и корпоративно управление.

От 2010 г. до 2016 г. Мюрер е старши вицепрезидент на подразделението Gemalto M2M, където отговаря за продажбите, услугите, изследователската и развойна дейност, производството и администрацията на близо 600 служители в цял свят. Преди да се присъедини към Gemalto, е главен изпълнителен директор на компанията Cinterion Wireless Modules, която се отдели от Siemens.

     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   Gemalto   IoT модули  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Кариери

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...