Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics обяви безплатно мобилно приложение за управление на наличностите

31.10.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics представи иновативния инструмент за управление на наличностите Inventory Management Tool и придружаващото го мобилно приложение за iOS и Android.

Новата лесна за използване уеб базирана система за инвентаризация помага на корпоративните и частните клиенти от цял свят да управляват и проследяват без усилия своите наличности от електронни компоненти и свързаните с тях консумативи. Интегрираните приложения за iOS и Android дават възможност на потребителите да сканират директно от приложението баркодове, както и да принтират етикети за контейнерите за съхранение.

Клиентите на Mouser могат да получат достъп до новия инструмент от всеки уеб браузър или чрез новото мобилно приложение както за iOS, така и за устройства с Android. С помощта на инструмента потребителите лесно могат да управляват бройките и категориите на продуктите, да генерират отчети и да импортират данни за текущите наличности от електронни таблици.

Клиентите, използващи инструмента в уеб браузър, могат да се възползват от разширената функция Mouser Match, която свързва продуктовите наличности с каталожните номера на Mouser. С нейна помощ клиентите могат да синхронизират автоматично продуктови данни като производител, описание и жизнен цикъл, да импортират автоматично изображения на продукти от Mouser.com за разпознаване на място и бързо да поръчат повторно продуктите от Mouser.

Инструментът за управление на наличностите на Mouser е достъпен в повече от 170 държави за всички клиенти, регистрирани с профил My Mouser.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Inventory Management Tool  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...