Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира IoT продуктите на Sigfox

27.11.2018   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Mouser Electronics сключи договор за международна дистрибуция със Sigfox, водещ доставчик на IoT продукти и услуги. В рамките на споразумението Mouser ще предлага развойните системи Sens'it Discovery и SDR dongle на Sigfox.

Sens'it Discovery е персонализирано решение за разработка на IoT приложения, в което са интегрирани развойната платка Sens'it 3 и приложението sensit.io заедно със средства за свързаност към Sigfox. Устройството има живот на батерията до 1 година в зависимост от честотата на съобщенията, 6 различни сензора (термометър, хигрометър, светломер, акселерометър, магнитометър, reed контакт) и централен бутон за различни случаи на употреба. Sens'it Discovery работи във всяка от 53-те страни и региони, където Sigfox има покритие, и може да се конфигурира за различни видове радио комуникация. Решението се предлага със софтуерен развоен комплект (SDK), който позволява на разработчиците да създават собствен фърмуер, да пренаписват поведението на Sens'it и да го използват за собствени IoT приложения.

Sigfox SDR dongle е мощен и конфигурируем радио приемник и предавател, който емулира мрежата на Sigfox. USB устройството поддръжа всички конфигурации на радио сигнали от Sigfox и осигурява лесен начин за производителите на крайни изделия да ускорят разработката и тестовете без мрежово покритие. Инженерите могат да използват SDR dongle заедно с комплекта за хардуерни тестове Sigfox Device Test Suite, който включва емулатор за проверка на двупосочен трансфер на данни между устройството и приложението, както и анализатор на радио сигнали.
 

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Sens'it Discovery   Sigfox SDR dongle  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...