Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser предлага комбинирани решения от Renesas и IDT

09.04.2019   |   Бизнес
 

Mouser Electronics добави в своето портфолио "печеливши комбинации" от продукти на Renesas Electronics и IDT,  дъщерно дружество на Renesas след придобиването, финализирано през март т. г.

Renesas и IDT предлагат допълващи се продуктови оферти, които се съчетават, за да създадат широк спектър от комплексни решения. Тези "печеливши комбинации" подчертават технологичните предимства на Renesas и IDT в бързоразвиващите се индустриални и инфраструктурни приложения.

Водещите радиочестотни (RF) продукти, високоeфективни тактови генератори, външни памети, комуникационни, оптични, силови и сензорни компоненти на IDT, съчетани с  микроконтролерите, едночиповите системи (SoC) и интегралните схеми за управление на електрозахранването от Renesas, предоставят неограничен избор от решения за клиентите.

"Печелившите комбинации" за индустриални приложения включват ОВК сензорни решения за контрол на качеството на въздуха, които са базирани на сензора за газ IDT ZMOD4410 и фамилията сензори за влага HS300x в съчетание с микроконтролера Renesas RL78/G14. В областта на индустриалните измервания с IO-Link интерфейс се предлага цялостно решение, състоящо се от микроконтролер RL78 на Renesas и сензор за обработка на сигнала ZSSC3224 на IDT заедно с интерфейсна схема ZIOL2401 IO-Link.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Renesas   IDT  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...