Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Британска компания за проектиране и производство на печатни платки търси бизнес партньори в Източна Европа

23.04.2019   |   Бизнес
 

Британска компания за проектиране на печатни платки и разработка на фърмуер предлага възможност за сключване на споразумение за производство и/или създаване на съвместно предприятие в Източна Европа.

Компанията, основана преди повече от 15 години, е специализирана в проектирането и производството на различни видове печатни платки, насочени към множество приложения - от електронни алармени устройства за наблюдение, контрол на достъпа, въздушни завеси и др. Тя има нисък обем на производство, тъй като предпочита да се концентрира върху по-малки пазарни ниши.

В момента британската компания търси партньори, които да помогнат за повишаване на производствения капацитет и отговаряне на увеличеното търсене на продуктите. В идеалния случай сътрудничеството ще започне като споразумение за производство, така че партньорите да произвеждат компоненти за готовите продукти, освобождавайки ресурси на компанията да се съсредоточи върху развойния процес. Производствените партньори следва да имат опит в технологиите за повърхностен монтаж и монтаж на платки с отвори. В дългосрочен план може да има нужда от потенциален партньор, който да организира целия процес - от възлагането на поръчки за компоненти до производството, тестването и дистрибуцията.

Дружеството е сертифицирано по стандарт ISO9001-2015.

Повече информация може да намерите тук.

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   печатни платки   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...