Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Mouser Electronics получи награда за дистрибутор на годината от Littelfuse

21.05.2019   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи наградата за дистрибутор на високотехнологични услуги за 2018 г. от Littelfuse, водещ производител на компоненти за електрическа защита. Littelfuse награди Mouser по време на изложението Electronic Distribution Show (EDS) в Лас Вегас. Това е осмата година, в която Mouser печели отличието.

"Littelfuse търси партньорство с организации, които споделят нашите основни ценности и ангажираността на Mouser към високите постижения в областта на клиентската поддръжка и стойността, която те придават на иновациите, е в съответствие с нашата стратегия. Mouser е ключов търговски партньор, който стимулира ръста на продажбите и ни помага да предлагаме иновативни решения за все повече клиенти", отбеляза Дейв Хайнцман, президент и главен изпълнителен директор на Littelfuse.

"За Mouser е чест да получи това важно признание от Littelfuse. Нашето партньорство е насочено към удовлетворяване на нуждите на клиентите чрез услуги от най-висок клас, иновации и сътрудничество", изтъкна Глен Смит, президент и главен изпълнителен директор на Mouser.

Littelfuse избира победителя за наградата дистрибутор на годината въз основа на разнообразни показатели за работата на дистрибуторите, включително общ ръст на продажбите, продажби на избрани продукти, ръст на броя на обслужваните клиенти и качество на маркетинговите кампании. Mouser печели наградата на Littelfuse от 2008 до 2011 г., както и през 2014, 2015 и 2017 г.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Littelfuse   токови защити  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...