Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel отваря развоен център в Белград

19.11.2019   |   Бизнес
 

Quectel Wireless Solutions обяви, че ще изгради развоен център в сръбската столица Белград, за да засили международната си научноизследователска и развойна дейност и да се доближи до клиентите в Европа.

Центърът на компанията в Белград, община Стари град, ще започне да функционира пълноценно през първото тримесечие на 2020 г. с екип от разработчици, работещи в сътрудничество със специалистите от Китай.
 
С цел изграждане на силна техническа база в Европа офисът в Белград ще се съсредоточи върху дейности, насочени към клиента, персонализиране на софтуера, разработка на приложен софтуер и поддръжка на ключови клиенти в областта на IoT интеграцията и проектирането.

"Този план показва ангажимента ни към клиентите и представлява голяма стъпка напред към превръщането ни в локализирана глобална компания. Увеличаваме изследователския и развоен капацитет в Европа, така че нашият екип от инженери да работи по-ефективно, за да превърща страхотните идеи в най-новите IoT модули за клиентите и да помогне техните продукти да достигат по-бързо до пазара", обясни изпълнителният директор на Quectel Патрик Цян.

Quectel, чието седалище се намира в Шанхай, има над 1500 служители по целия свят. Компанията вече е изградила международна мрежа за поддръжка на клиенти, обхващаща повече от 50 страни и региони.

     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   развойни центрове  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...