Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Altium представи нова облачна платформа за съвместна работа

12.05.2020   |   Технологии
 

Altium представи новата облачна платформа Altium 365, ориентирана към проектирането и производството на печатни платки и предлагаща функции за съвместна работа между проектанти, доставчици на PCB компоненти и производители, съобщиха от КАД Пойнт, партньор на компанията у нас. Altium 365 се предлага заедно с Altium Designer, позволявайки на развойните екипи да намалят проблемите в комуникацията, дублирането на работа и времето за пускане на пазара.

"Altium 365 има за цел да обедини разработчиците, дори ако те не притежават Altium Designer, като същевременно държи сигурността и дизайна под контрол. Облачната платформа дава възможност за споделяне, визуализация и маркиране на проекти на печатни платки, като същевременно позволява на други проектанти да извършват свои промени. Проектите, библиотеките и списъкът с участниците могат да бъдат организирани на едно място, а линкове към проекти могат да бъдат споделяни за съвместна работа в реално време. Проектите са достъпни по всяко време и на всяко устройство", обясниха от КАД Пойнт.

Облачната платформа притежава и функция за съвместно проектиране на електронната и механичната част с пълноценна интеграция в PTC Creo, Dassault Systèmes SolidWorks и Autodesk Inventor, което позволява на PCB и CAD инженерите да работят по-бързо и ефективно. За целите на производството проектите могат да бъдат окомплектовани и споделяни чрез обикновен уеб линк.

Безплатен годишен абонамент за Altium 365 може да бъде получен при закупуване на допълнителен или нов лиценз за Altium Designer 20 от КАД Пойнт. Промоционалното предложение е валидно до 15 май.
 

     
Източник: КАД Пойнт; снимка: Altium

Ключови думи: КАД Пойнт   Altium Designer 20   Altium 365  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...