Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс и Microchip организират безплатни уебинари

28.01.2021   |   Бизнес
 

Комет Електроникс и Microchip Technology организират безплатно онлайн техническо обучение за инженери и разработчици от 8 до 11 февруари 2021 г.
Участниците ще се запознаят в детайли с портфолиото от MPU решения на Microchip, както и с някои от добрите практики при реализация на приложения в сферите на свързаността, сигурността и разработката на графични потребителски интерфейси. 

Уебинарите ще бъдат водени на английски език от екип инженери на Micorchip, като участниците ще имат възможност да задават въпроси, отговорите на които ще бъдат дадени в края на всяка сесия в частта за Q&A. Всички обучения ще бъдат записани и предоставени на участниците на по-късен етап.

Регистрацията за всяка една сесия е задължителна. Само регистрираните участници ще получат писмо с потвърждение и линк, чрез който да се включат.

Първата сесия, която ще се проведе на 8 февруари, ще представи 32-битовото продуктово портфолио от MPU решения на Microchip. Можете да се регистрирате за нея тук.

Втората сесия ще се състои на 9 февруари и ще  представи приложения на MPU решенията на Microchip за свързаност. Можете да се регистрирате за сесията тук.

Третата сесия ще се състои на 10 февруари и ще покаже как Microchip се справя с ключови предизвикателства при дизайн и разработка на графични интерфейси чрез MPU. Можете да се регистрирате за нея тук.

Последната сесия ще бъде на 11 февруари и ще предостави общ преглед на ключови защитни функционални блокове, вградени в MPU на Microchip. Можете да се регистрирате за сесията тук.

     
Източник: Комет Електроникс, Снимка: Microchip

Ключови думи: Comet Electronics   Комет Електроникс   Microchip   MPU   потребителски интерфейси  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...