Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TE Connectivity придобива ERNI Group

24.08.2021   |   Бизнес
 

TE Connectivity обяви, че е подписала споразумение за придобиването на ERNI Group.

Благодарение на сделката TE Connectivity ще разшири офертата си от високоскоростни и FPC конектори за индустриалнатa автоматизация, автомобилостроенето, медицински и други приложения.

"Комбинирайки портфолиото от разнообразни решения за индустриални приложения, производствените възможности и клиентската база на TE Connectivity с водещите продукти, задълбочената техническа експертиза и производствените мощности на ERNI Group в Европа и Югоизточна Азия, ние ще можем значително да подобрим стойността, която предлагаме на нашите клиенти. Заедно ние ще стимулираме иновациите, свързани с миниатюризацията, интегритета на сигнала, скоростта на обмен на данни, захранването и надеждността на продуктите, които нашите клиенти очакват, когато проектират своите приложения", посочи Виш Анантан, старши вицепрезидент и генерален директор Индустриален бизнес в TE Connectivity.

"С TE Connectivity ERNI Group получава достъп до световна търговска мрежа и задълбочено технологично ноу-хау", коментира д-р Кристоф Вайс, представител на Борда на директорите на ERNI Group.

Сделката се очаква да бъде финализирана в края на настоящото тримесечие след получаване на необходимите одобрения от съответните регулаторни органи.

     
Източник: ERNI Group

Ключови думи: ERNI Group   TE Connectivity   конектори   FPC  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...