Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Пълната гама UV-C светодиоди OSLON на ams OSRAM вече се предлага от Farnell

14.02.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Farnell вече предлага пълната гама бактерицидни ултравиолетови (UV-C) светодиоди от фамилията OSLON на ams OSRAM. Те са насочени към широк спектър от приложения за пречистване и дезинфекция като обработка на вода, вътрешна дезинфекция на автомобили, пречистване на въздух, обща дезинфекция на контактни повърхности, медицински среди, стоки за дома и др. Според научни данни UV-C светодиодите убиват вируса SARS-CoV-2.

Продуктовата гама OSLON UV 3636 LED с UV-C лъчение се предлага в три различни мощности от 4,7, 13,5 и 42 mW. "Всеки UV-C светодиод OSRAM е компактен, гъвкав и използва пречистващите свойства на UV-C светлината, за да позволи на инженерите да направят света по-чист, по-зелен и по-здравословен с едно натискане на бутон", отбелязват от Farnell.

Продуктовата гама OSLON UV 3636 LED на ams OSRAM, налична с бърза доставка от Farnell, включва: SU CULCN1.VC - осигурява електромагнитен поток с типична мощност 13,5 mW и ефективност 2,4%; SU CULBN1.VC - осигурява електромагнитен поток с типична мощност 4,7 mW и ефективност 2,6%; SU CULDN1.VC - най-мощния в гамата, осигуряващ електромагнитен поток с типична мощност 42 mW и ефективност 2,1%.

Всички продукти се предлагат в керамичен корпус с интегрирано стъклено покритие и са базирани на AlGaN flip-chip технология. Ламбертианският излъчвател осигурява пространствен ъгъл от 120° и UV-C вълна с дължина 275 nm.

"ams OSRAM има утвърден авторитет в производството на иновативни оптични компоненти, предлагайки най-високите стандарти за качество и надеждност. Гамата от UV-C светодиоди на ams OSRAM позволява на нашите клиенти да подобрят качествено здравето, безопасността и удобството, като същевременно намаляват въздействието върху околната среда", коментира Лий Търнър, ръководител на отдел "Полупроводникови компоненти и едноплаткови компютри (SBC)" във Farnell.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   ams OSRAM   OSLON   UV-C LED  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Амтест
Последно от Бизнес
Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...