Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Съпътстващата програма на electronica 2022 с фокус върху технологиите на бъдещето

02.11.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Броени седмици преди старта на electronica 2022 организаторите от Messe Muenchen разкриха повече подробности за съпътстващата програма на тазгодишното издание на международното изложение, което ще се проведе от 15 до 18 ноември в Мюнхен паралелно със конференцията SEMICON Europa.

На 14 ноември предстои electronica Automotive Conference, която ще насочи вниманието към превръщането на автомобилите в интелигентни IoT устройства с електронно задвижване. Предвидени са 18 презентации, като сред ключовите теми ще бъдат нови EE архитектури, интелигентен интериор, предизвикателства при веригите за доставки, въглеродна неутралност и ефективно задвижване. В рамките на кръгла маса главните изпълнителни директори на STMicroelectronics, Infineon Technologies, NXP Semiconductors и Wolfspeed ще коментират как електронната индустрия може да допринесе за опазването на климата и създаването на изцяло електрическо общество.

На 16 ноември ще се проведе electronica Embedded Platforms Conference, на която ще бъдат дискутирани предизвикателства и решения за микроконтролерните (embedded) системи на бъдещето. В близо 35 презентации на три паралелни сцени специалисти ще коментират ключови теми като силова електроника и захранвания, изкуствен интелект и сензори, комуникации и софтуер.

Накрая, на 16 и 17 ноември форумът Wireless Congress 2022: Systems & Applications, организиран от WEKA, ще представи актуалните новости и практически приложения на безжични технологии.

Традиционните за electronica форуми тази година ще са с по-практическа насоченост и ще се фокусират върху теми от сферата на автомобилостроенето, киберсигурността, свързаността, вградените (микроконтролерните) системи, индустриалния интернет на нещата, печатната електроника, интегрални схеми и компоненти и сензори.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   electronica   автомобилостроене   интернет на нещата   електромобилност   микроконтролери   вградени системи   сензори  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet ElectronicsMicrochip

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...